Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Automatiziranje radnje
Author Message
pc man Offline
Novi korisnik
*

Sad Automatiziranje radnje
Evo ovako....trebo bi mi program, koji bi amo rec upravljo vec postojecim programom!!!! Znaci imam vec postojeci program, i svako recimo deset minuta je potrebno u tom programu nesto kliknut, pa u prostor za to upisat neki tekst (ili ga tamo stavit sa copy-paste), i onda opet kliknut na dugme!!! Proces bi se trebo neprestano ponavljat, s tim da ovaj tekst ima cca 100 varijanti (znaci prvi put bi bila prva, pa drugi put druga, pa treci put treca,.....pa stoti put stota, pa stoprvi put prva, pa stodrugi put druga.....)!!! Sam studiram programiranje, al sam jos na pocetku, i ne znam to raditi, al mi se ne cini da bi bio neki veliki problem to napravit!!!! Ako moze netko pomoci, bio bi mu vjecno zahvalan!!!
05-05-2008 11:44 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

RE: Automatiziranje radnje
Daj malo pazi kak imenuješ i u koji podforum postavljaš topic....

Ne zna, pokušaj nešto iskemijati s ovim programom http://www.networkautomation.com/automate/automate6/

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
06-05-2008 11:48 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kerber Offline
_
*

RE: Automatiziranje radnje
Zanima me da li je to program koji si ti programirao ili neki tuđi program, ako nije probl da kažeš koji ako je tuđi

FGD!

Pravila foruma - pročitajte prije nego pitate
07-05-2008 02:42 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)