Tutorijali.Net forum

Full Version: Vaši prijedlozi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Imam jedan prijedlog zasto nebi napravili podforum:
-Poslovne ponude
-Konkursi,
mislim da to fali ovome forumu!
(Ako ima, sry, nisam vidio) Namigivanje
Mislim da nema smisla otvarat poforume u kojima će bit jedna-dvije teme. Čak razmišljam da ubuduće maknem neke od trenutnih podforuma.
Tvoja odluka! :)
Otprilike u koji bi mjesec trebalo bit gotovo? I hočete li radit nove tutorijale za recimo HTML i ostale jezike koje su sada na sajtu ili čete ostavit??
Ma je*iga, kad tak moram reć, nemam pojma kad će bit gotovo. Imam ispite na faksu i učim i imam drugih obaveza. Ne znam. Jedino što vam mogu reći da skoro svaki dan neku sitnicu napravim na tutorijali.net v2, pa mic po mic valjda neće dugo potrajat. Budite strpljivi.

Bit će ovi stari tutorijali + nadodavat će se novi tutorijali u postojeće kategorije, a mislim da će biti i novih kategorija. To ćemo se još sve dogovoriti.
Ja sam bio kriv za malo usporenje u zadnje vrijeme, ali Gogy je radio na nekim drugim stvarima. Samo da javim da se mnogo zabavljamo sa Internet Explorerom i dizajnom stranice u ovom browseru.
ovako trebali biste staviti vise downloada.....npr imate samo nekoliko programa za download................trebali biste staviti jo tutorijala.........i mogli biste i video tutorijala..............mozes procitat tutorijal deset puta..a samo jednom pogledas video i znas bolje nego si cito pola sata.....mislim da je svima lakse sa video tutorijalima He he .... i slazem se sa tobom gogy o tome postavljanju bannera....pa ako postavi na neku full poznatu stranicu privuci ce puno posjetitelja....a ipak mislim da se moze nac neke sa slicnim sadrzajem i da su poznate i posjecivane...... ta neces stavit banner za programiranje na neku stranicu kako skinuti hemeroide sa sup*a............. :) moram se malo ulicnim jezikom izrazit :)
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's