Tutorijali.Net forum

Full Version: Izrada fasade pomoću Photoshopa
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav svima,
Pošto vidim da ovdje ima pravi majstora Photoshopa, zamolio bih za pomoć.
Kako neku površinu koju selektuješ (npr.zid od opeke ili bet.bloka koji na sebi ima sjene), da zamaskiraš taj zid( da izgleda kao zid sa fasadom, odnosno u nekoj boji) ali da mu sačuvaš njegovu sjenu???
Nadam se da je pitanje jasno, ukoliko nije slobodno pitajte. Ja to već radim ali i nisam zadovoljan rezultatima. Dali su potrebne dodatne neke texture... Znam da može bolje!!! Koristim Photoshop CS2.
Nešto ovako, ali sa boljim sjenama(postojećim na objektu) i realniom slikom???
Meni se ovo čini OK, nisam majstor PS al kao i sve i to traži dosta strpljenja i experimentisanja. Pokušaj sa filterima (lights, shadows,...)
pokusaj sa varijacijama.....
Dobro je ispalo. Kao svjeze ofarbano. ^^ Samo probaj oko prozora malo zamutiti s blur toolom. Strength stavi na 50% tako da ne izgleda zamazano. 50% je taman dovoljno da ne izgleda izrezano, niti zamazano. Jos bi mogao malo zatamniti da ne odskace od pozadine.
Ako več neznaš kako da to napraviš,napravi tutorijal u kojem češ objasniti kako si napravio ovo što si napravio i vjerujem da če biti dosta zainteresiranih.
Ma lik jednom doso na forum, nije se vise ni vratio :/
@Arter: ne dizi ove stare teme.
Sorry za offtopic ali stvarno bi trebali brisati neaktivne clanove.
Stefo to nije tvoja stvar... Ne znam zbog čega bi se trebali brisat neaktivni članovi... ajd da nam fale resursi, al ovako....

topic Closed
Reference URL's