Tutorijali.Net forum

Full Version: Za početak
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
. . . dobar link s mog (još uvijek) faksa - demistificirani C++:
http://www.foi.hr/studiji/dodiplomski/IS...ijali.html
Super je to... samo eto, ja, daMassa i Leviathan se ne kužimo c++ pa nebi htjeli ništa o tome pisati, jer ne valja kad pišeš nešto što ni sam ne kužiš. A ova dvojica što su trebala pisati Stazh i Smak njih već dugo nema, vjerojatno su odustali i na žalost od sutra i službeno više ne pišu tutorijale za Tutorijali.Net. Šteta jer je teško nać nekoga tko se kuži u C++ a da ima volje pisat.
Eto Gogy je pravilno rekao... Ja koga god pitam da se razumije u C++ nitko ne zeli pisati jer kao tesko im je to objasniti "samo tako"... Hm, ma nije vazno. Uvijek se netko nadje tko je voljan podijeliti s drugima znanje!
daMassa Wrote:Uvijek se netko nadje tko je voljan podijeliti s drugima znanje!

Nisam baš siguran Ccc
Mozda bolje da naucite python nego C++. Python je sada in i sve ce vise biti. Puno je jednostavniji, pregledniji i laksi za naucit.
Nisam baš čuo da će Python bit popularan... prije bih rekao za .NET framework jezike kao što su Visual Basic.NET, Visual C# 2005 i slični... ti tutorijali će biti pisani negdje oko početka drugog polugodišta u školi...
Što se tiče c++ programskog jezika uskoro ce biti tutorijali na mom sajtu pa ukoliko budu sluzili svrsi i budu razumljivi radoh bi pisao za Vas. Namigivanje
Ooo, konačno da se neko javio za C++ :)
Pozdrav, dobrodošao na forum. Nadam se da će bit nešta od toga... Treba nam netko za C++
c++ je jezik danasnjice, c# buducnosti Namigivanje

sve ostalo je iza, java, python... He he...
Reference URL's