Tutorijali.Net forum

Full Version: Kako od slika i videa napraviti film?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ew owako, hocu da napravim neki film o svom drustvu. Dosad sam to pravio u Movie Maker (Windows)-u... Ali nije to to. Koji je najbolji program za to, po mogucnosti besplatan... Ako imate neki link koji vodi ka takvom programu ostavite. Unaprijed zahvalan.
samo, da ti kažem da ti je ova dolje rečenica zbilja u redu! svatko želi biti netko, a nitko ne želi raditi na tome.. znam da nema veze sa ovom temom, ali dobro.. a glede pravljenja filma, nemam pojma.. ima brdo softvera na netu, valjda ćeš naći neki po svom ukusu.. samo sam primjetila da redovno oni najbolji koštaju dosta.. ja isto radim nešto glede kompjutera, pa softveri koji najbolje pristaju u te programe dođu najmanje par tisuća kuna.. nije to puno, za te programe, ali opet... radije bi nešto besplatno ili jeftinije, ako može.. eto, da bacim malo svoj komentar
Pinnacle Studio....to koriste profi video monteri i stvarno kvalitetan program za obradu videa
Skini negdje sa torenta Vegas isto odlican program ujedno i malo komliciran ali ako sam za nekih 30 min mogo skuzit osnove moci ces i ti nakon nekih tj dan prckanja po njemu znat ces jako puno isto.
sony vegas 8,9 ili 10 nisu puno razlčiti. lagan je za skontati

jedan moj video iz vegasa : http://www.youtube.com/watch?v=Yv7XmB4kjVg
Reference URL's