Tutorijali.Net forum

Full Version: uTorrent
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Pozdrav!
Pronašao sam na internetu neke datoteke za čije je skidanje potreban nekakav uTorrent ?
Dali netko zna šta je to i na kojem principu to radi Confused
Torrent ti je način skidanja "nečeg" sa neta. Točnije torrent ti je p2p stvarčica. A taj uTorrent ti je program sa kojim možeš skidat podatke koje se nalaze u tom torrent fajlu. Ak te zanima nešto više o principu rada torrenta pročitaj ovo http://hr.wikipedia.org/wiki/BitTorrent .

Koristit torrent stvarno nije nikakva mudrost. Nabaviš program tipa taj uTorrent (http://www.filesharingplace.com/download...rent.php), sejvaš torrent fajl koj očeš sinut nekam na hard i pokreneš ga. Nemre bit jednostavnije Namigivanje.
Lijepo si to objasnio ali ne radi .
Skinuo sam uTorent,inslalirao ga i kada odem na uTorent File na internetu koji trebam skinuti kliknem na njega i skinem vrlo malu datoteku i ništa više.Kada kliknem na tu datoteku koju sam skinu pokrene se uTorent ali se ništa ne dešava ??
Ja koristim BitComet koji je jako dobar, mnogi ga koriste. Zbog čega se ništa ne dešava, zbog toga što vjerojatno nema seedera i leechera.

Seederi su ljudi koji tu datoteku imaju u cijelosti a leecheri su oni koji imaju dijelove te datoteke i još uvijek skidaju. Radi na principu da svi skidaju od svih dijelove koji im nedostaju.
Ako sam dobro shvatio da ja neku datoteku ne skidam sa nekog servera na internetu več sa nečijeg kompijutera koji je stavio tu datoteku na raspolaganje i ne mogu skidati dok su oni off-line?
Da. Kak misliš da se ništa ne događa? Dali se pojavio taj torrent unutar uTorrenta ili se apsolutno niš ne događa? Ak nemreš učitat tu "malu datoteku" dvoklikom, odi gore na file-add torrent il kaj več i probaj ga tak ubacit.
Vjerojatno misli na to da se ne skida ništa (što je vjerojatno zbog nedostatka seedera i leechera)

Da, oni svi imaju male djeliće te datoteke (leecheri) ili neki koji imaju cijelu datoteku (seederi)Vjerojatno misli na to da se ne skida ništa (što je vjerojatno zbog nedostatka seedera i leechera) I oni moraju biti online i moraju imati uključen torrent client...
oriobilly Wrote:Pozdrav!
Pronašao sam na internetu neke datoteke za čije je skidanje potreban nekakav uTorrent ?
Dali netko zna šta je to i na kojem principu to radi Confused

Pogledaj si ovo http://www.gameplay.hr/modules/newbb/vie...6&forum=44
@Oriobilly-kako ne mozes skidati preko torrenta?Evo ti screenshot uTorrent-a.Znaci kad skines muziku sa interneta na HDD,prebaci se na torrent,pritisni u gornjem lijevom uglu Download,a ako nece onda pritisni na All,pojavit ce ti se desno grupa sa sadrzajem pjesama koje su prikazane dole(u donjem prozoru),tu imas 6 tabova(General,Peers,pieces,Files,Speed i Logger),izaberi Files(da bi vidio pjesme iz tog albuma),klikni na pjesmu koju hoces "skidat"-oznaci je,onda je desnim klikom misa oznaci na "High"da ne gubis vrijeme skidajuci sve pjesme nego samo koju ti zelis i pritisni ono dugme zeleno za Start i sacekaj dok ne pokaze 100%(da je skinuta).Poslije je samo pronadji gdje si smjestio onaj album na HDD i ugodno slusanje!
Kako da postavim uTorent na default donwload menager ? Kod prvog pokretanja ga nisam postavio i sad ne vidim tu opciju nigdje pa mi se linkovi otvaraju u drugom.
Pages: 1 2
Reference URL's