Tutorijali.Net forum

Full Version: Prikaz displaya sa kompjutera na TV
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
jel iko ikada spaja tv na comp, predpostavljan da ima netko ! sada ja sam to davno spaja da ono vise se i nesicam, ja to sve on o uredno spojim sa kabelom a na tv-u nema slike pa mi nije jasno, pa ono ako itko nesta zna neka napise.

Graficka je ATI Radeon
Jesam ja, spojiš taj kabel, prebaciš fino switch-eve na tom kablu ako ih ima, prebaciš TV na AV, odeš desnim klikom na deskotpu na properites -> settings -> advanced -> displays i tamo si namjestiš...
hmmm,ali ova u sobi je televizija neka sasvim liva, ona uopce nema S- video, ali ja na skartu iman s-video, pa neznam oce li ta televizija uopce podrzavat to, jebiga nije to televizija ista ki ona od 3000 kn, pa nadalje.
eto mene i mog problema, imam ati radeon x 1300, i pomoču onog S kabla koji ima nastavak za činč spojim u grafičku, spojim činč (recimo žuti), dovedem ga do tv (sony 16:9, 82 cm, 100 MHz,), piknem u žuti činč ulaz na tv, prebacim na av 4, i odem u CCC, i NIKAKO ne mogu podesiti da mogu recimo gledati filmove, tj. uspio sam dobiti signal, tj. prebaci mi na 15 sek da mi tv bude monitor, (tada ugasi monitor), ali ne mogu podesiti da bude clon, što sam mogao prije dok sam imao Nvidiu, e sad bih bio neizmjerno zahvalan za upute za debile.Hmmm
To ne može tako. Video signal možeš gledati na TV-u ili monitoru. Clon ako sam dobro shvatio pitanje nije moguče. Da napr gledaš istu sliku s kompa na monitoru i TV-u.Ili jedno ili drugo. To nije pravilo kod računala koji imaju izlaze za da se ne pravim pametan Duble screan. U tome slučaju možeš imati sliku na TV-u i na monitoru. Ako to nije slučaj može jedino desni click i odabrati destinaciju na kojoj češ gledati. TV ili monitor.
Ako monitor naspram TV-a napraviš kao slawe- i imaš opciju spajanja TV-a i monitora s činčevima u tome slučaju možeš vidjeti sliku koju vidiš i na TV-u.
Tehnika ide naprijed i ovo vjerovatno neče biti točno za neko vrijeme , ako i sada več nije stara srvar.

Pozdrav
Reference URL's