Tutorijali.Net forum

Full Version: Facebook timeline
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozz ljudi, evo malko da razbijem monotoniju na forumu :) sto mislite o ovome projektu od strane socijalnog giganta Facebooka, u novije vrijeme mi se cini ja je ovo mozda jedini novi dio facebooka koji ne posjeca na G+ ili na twitter... Što vi mislite ja osobno sam uspio testirati i sučelje mi se cini u redu (manje vise), ali opet mi nekko nem profinjenosti i elegancije koje ima google+ i takodjer potpuni nedostatak uredivanja sadržaja mi vec ide na zivce, ja sam osobno ocekivao malo vise od toga da sve podatke iz baze poredaju po datumu i podjele u 2 kolone jedino sto mi se svidja je malko su popustili oko uredivanja izgleda profilne stranice pa se moze staviti pozadinska slika (ali opet pod njihovim uvjetima).
Uff... nekako mi je promakao ovaj topic He he

Nisam testirao Timeline. Čekam da mi ga oni "postave". Tako da nemam još mišljenja o tome. Vidjet ćemo kako će biti, ali mislim da ništa ne može biti gore od trenutnog.
Gledo sam keynote i nisam oduševljen, dobivam snažan dojam da oni sami više ne znaju što rade, to se vidi po samom sučelju. Facebook postaje takav bloat da mu ne gine slična sudbina ko i MySpaceu.
evo jedan clanak na ovu temu http://goo.gl/Ef5J5 misle da prave revoluciju po meni prave glupost.
(04-10-2011 05:18 PM)danielvast Wrote: [ -> ]evo jedan clanak na ovu temu http://goo.gl/Ef5J5 misle da prave revoluciju po meni prave glupost.

potpisujem
Ako zelimo da nesto podjelimo sa svijetom to i radimo da to netko drugi radi za nas na osnovu posjecenih stranica to po meni nije nimalo drukcije od nekakvog spyware-a mislim da se tu duboko narusava privatnost, automatsko dijeljenje mi je nekako neprobavljiva ideja, barem meni.
Reference URL's