Tutorijali.Net forum

Full Version: Prevedite forum na srpski
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Moj prijedlog je da forum prevedete na srpski, bar to nije problem(neznam za ovaj forum, ali phpbb ima dodatak za prevod). Cak iako nema vi ste webmasteri, trebalo bi da znate prevesti.
Na jednom forumu sam vidio da pravilo da admini nikad ali bas nikad ne kazu clanovima foruma da idu na google-u, to bih ste i vi mogli primjeniti.
To pravilo da se ne salju korisnici na google postoji (mozda nije napisano ali zdrav razum to podrazumijeva) ali ono ne vazi ako korisnik postavi pitanje koje moze vrlo, vrlo lahko pronaci na netu jer je nasiroko i nadaleko opisana tema. Sjeti se da mi nismo humanoidni interfejs za google i necemo googlati umjesto tebe ili bilo koga drugog. Uvijek sam spreman pomoci ako neko ima problem ali ako se taj problem moze rijesiti ukucavanjem dvije rijeci u google ili ako je to necija domaca zadaca onda nemam volje da pomazem.

Uostalom, ti si u svojih prvi par postova prekrsio pravila ovog foruma, a sada predlazes nova pravila...
Nema potrebe prevađati forum, mislim da svi znaju toliko engleskog da postave topic ili napišu post. Ako nekome nešto oko foruma nije jasno, postoji podforum pomoć.
Vjerovatno si mislio na Hrvatski jezik al nebitno.

Slazem sa sa smrzom u vezi slanja na google.
Postavi pitanje gdje ima free php skripti.
I vec je napisao 3 kljucne rijeci u svom pitanju koje treba otipkati u googlu, no nekom je cilj da ima sto vise postova na ovom formu :) kakva korist od toga
Reference URL's