Staro napajanje je nenormalno zujalo,otišlo je,pregorio je neki vrag.
Stavio sam novo (ne ja nego dečki u servisu),odlično radi,ne čuje se kad radi,ali....kad palim komp (kad ga "hladnoga" palim) i ono zuji dok se sustav ne digne

i onda sve bude ok.....a kad ga palim "zagrijanog" zujanja nema.
Slobodno sve ideje napišite jer ga nosim opet u subotu mehaničaru pa da im olakšamo muke!
Inače komp mi i stoji na malo hladnijem mjestu-na parketu,u ćošku,u blizini prozora, ali mislim da to ne bi trebalo imati veze s ičim

Hm..pa ispravno napajanje nebi trebalo jako zujati...Ali i meni napajnje malo zuji,ali to ne smeta...Pa u principu dok se on ne zagrije,i ne dobije odgovarajuce okretaje zuji...a sada ako je to zujanje tako jako...
Mislim da to nije problem ako zujanje prestane, imam na poslu Acer i Dell mašine kojima napajanje tako i radi. Pri uključivanju je napajanje dosta bučnije, ali prestane nakon nekoliko sekundi.
A koje napajanje koristis???
Ne zuji jako......ali kad smo ga upalili na servisu nije uopće zujalo a kad sam došao doma onda je.
Napajanje.....PSU MSI KY-400 ATX P4 400 W
dva ventilatora od 8 cm,ATX 12V 1, SATA 0, FDD 2, PCle 0, Molex 4.
Hm...pa..gledam na netu i niko neje imao takav problem...A ako bas to tako jako iritira...Meni osobno mala zujnjava nebi smetala...
struja13 Wrote:Hm...pa..gledam na netu i niko neje imao takav problem...A ako bas to tako jako iritira...Meni osobno mala zujnjava nebi smetala...
Ma ne iritira uopće,to zuji pol minute i onda se uopće ne čuje da radi.
Samo novo napajanje ne bi trebalo uopće zujiti ni pol minute.......ma nije to ni bitno toliko

...ima garanciju godinu dana pa...

Može bit sam trafo, a mogu bit i hladnjaci na napajanju. Ja sam osobno imao lsičan problem kad je u sobi bila sobna temp. preko zime. Sve je zujalo. Ja fino rastavio napajanje, podmazao ležajeve na hladnjacima i evo već 2 godine radi bez problema

Ma bolje ti nemoj eksperimentirati ako se ne kuzis...Posto imas garanciju,bolje je iskoristi,nego da se poslje kajes sto si ga rastavio i rasturio...
Ma ne pada mi na pamet da idem eksperimentirati s tim

....nije to ništa strašno.....odnijet ću im ga pa nek ga pogledaju!