Tutorijali.Net forum

Full Version: Elitemedia pop64
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kao i što sam naslov govori, kako ukloniti pop64?
Trenutno mi ne radi nikakve probleme (nadam se da ni neće) ali je tu, kaže spyware doctor......i ako ga ni jedan drugi nije pronašao!

Naišao sam googlajući na par programčića, ali ipak želim vašu preporuku ako nije problem?!
Palac-gore

Tnx!
Pivo

naftaš Wrote:
Kao i što sam naslov govori, kako ukloniti pop64?
Trenutno mi ne radi nikakve probleme (nadam se da ni neće) ali je tu, kaže spyware doctor......i ako ga ni jedan drugi nije pronašao!

Naišao sam googlajući na par programčića, ali ipak želim vašu preporuku ako nije problem?!
Palac-gore

Tnx!
Pivo

nemoj slucajno da bi te programcice skidao.. obicno su bas TO virusi... moj savjet.

vjerujem da ti ne moze nista osim ako imas windows 64 bit... ako ti je win32, ne vjerujem da ti moze nauditi.

Win 32 imam...

Kako on to može, inače, nauditi?
Zašto ga NOD nije pronašao!? Hmmm

naftaš Wrote:
Win 32 imam...

Kako on to može, inače, nauditi?
Zašto ga NOD nije pronašao!? Hmmm

vjerovatno ti nemoze nauditi jer je napravljen za to da napada 64 bit windowse...

ne znam kako ga nije pronasao nod..

hurmash1ca Wrote:

vjerovatno ti nemoze nauditi jer je napravljen za to da napada 64 bit windowse...

ne znam kako ga nije pronasao nod..

Tnx!
Palac-gore

Probat ću još malo pročačkati!

nod ga vjerojatno nije pronašao jer je to 32bitna verzija antivirusa koja traži 32 bitne viruse...
I znači ne može mi nikakvu štetu prouzrokovati?
Namigivanje
najvjerojatnije ne Namigivanje
Al ako pak zelis da budes siguran onda provjeri koje portove koristi i pomocu toga ga lociras i sam uklonis ako se nije zalijepio uz drugu aplikaciju

Kerber Wrote:
Al ako pak zelis da budes siguran onda provjeri koje portove koristi i pomocu toga ga lociras i sam uklonis ako se nije zalijepio uz drugu aplikaciju

Mislim da nisam toliko vješt.......Namigivanje
Ak nije komplicirano možeš objasniti pa ću probati. nije bed!
Palac-gore

Pages: 1 2 3 4
Reference URL's