Tutorijali.Net forum

Full Version: Kako postaviti logo na neki objekt
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kako postaviti logo na neki objekt (npr. šoljici, čašu il slično) ili npr. tetovažu na rame u 3D programu?

Mislim da ovo može i u Photoshopu al bi me više zanimao max.
u photoshopu je to lagano, samo prebacis sliku. smanjis je na zeljenu velicinu, i koristeci Edit > Transform > Skew , istegnes prema tacki perspektive, da izgleda kao da je i uslikano prije. za profesionalni efekat (ako to znas) dodas malo blending optionsa, sjaja i svijetla i - Voila!

3dsmax ne znam, oduvijek su mi 3d programi bili komplikovani :( mislim da bi ti to dzahdo mogao objasniti.
Mislim da je za takve jednostavnije stvari photoshop bolje rješenje.
Jako jednostavno. Čak je mislim jednostavnije u 3D aplikacijama, jer imaju bolju podršku sa teksturama od 2D aplikacija. Naime u 3ds maxu imaš UVW Mapping modifikator, i pomoću njega možeš 'nalijepiti' bilo kakve teksture. Nećeš se ništa morati boriti sa transformisanjem slike. Znači flat slika, nalijepiš je na 3d model, i jedina stvar koja ti je ostala je podešavati po volji na kojem mjestu da bude, veličinu i to je to.
Reference URL's